← Palveluyksiköt

Tukena Menninkäinen, Lehmo, Kontiolahti, Pohjois-Karjala

Tukena Menninkäinen, Lehmo, Kontiolahti, Pohjois-Karjala

Tukena Menninkäinen on vanhin KVPS Tukena Oy:n ylläpitämistä palvelukodeista. Se sijaitsee Pohjois-Karjalassa Kontiolahdella Lehmon kylässä ja edustaa pientaloasumista lähes maaseutuympäristössä. Palveluyksikkö on perustettu vuonna 1991.

Palvelut

Tukena Menninkäinen tarjoaa 22-24:lle erityistä tukea tarvitsevalle asukkaalle palveluasumista, jossa korostuvat yksilöllinen tuki sekä omannäköinen elämä ja arki. Palveluyksikkö tarjoaa mahdollisuuden myös tuettuun asumiseen. Palveluyksikön asukkaille ja ulkopuolisille asiakkaille järjestämme heidän tarpeitaan mahdollisimman hyvin vastaavaa päivä- ja vapaa-ajan toimintaa.

Tukena Menninkäisen palvelukodissa on mahdollisuus lyhyt- ja pitkäaikaiseen tilapäisasumiseen. Tukena Menninkäisen palvelukoti tuottaa lisäksi henkilökohtaista avustajatoimintaa itsenäisesti asuville vammaisille.

Palvelukodin tilat

Tukena Menninkäisen palvelukodin asunnot on ryhmitelty kolmeksi asuinrakennukseksi yhteiset tilat sisältävän päärakennuksen ympärille. Lisäksi kaksi asumisryhmää on kytketty katetuin käytävin päärakennukseen.Talojen keskelle olevalla viihtyisällä piha-alueella on muun muassa yöpymiseenkin soveltuva aitta sekä huvimaja.


Galleria

Yhteystiedot

Tukena Menninkäinen

Menninkäisentie 1, 80710 Lehmo

puh. 0207 713 560

Palvelukodin johtaja Sanna Lyhykäinen

puh. 020 7713 561

sanna.lyhykainen@tukena.fi

Tiedostot

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös