Vammaiskorttiin tutustumista Martinkaaressa

Martinkaaren asukkaat ovat tutustuneet vammaiskorttiin työharjoittelijan kehittämistehtävän kautta. Muutama asukas innoistuikin vammaiskortista ja nyt korttien saapumista odotetaankin jo innolla.

Työharjoittelussa nyt viimeistä viikkoa olevan sosionomiopiskelija Kristiinan työharjoitteluun sisältyi kehittämistehtävän toteuttaminen. Kehittämistehtäväksi valikoitui vammaiskortin näkyväksi tekeminen asukkaille. Opiskelija järjesti vammaiskorttia koskevan informaatio tilaisuuden, jossa keskustelun, videon ja kuvien kautta kerrottiin vammaiskortista. Tavoitteena oli, että asukkaat tietäisivät mistä vammaiskortissa on kysymys ja mitä hyötyä vammaiskortin hankkimisesta voisi asukkaalle olla. Muutama asukas kiinnostuikin vammaiskortista ja olivat halukkaita tilamaan vammaiskortin itselleen. Yhdessä näiden asukkaiden kanssa teimme tilauksen vammaiskortista. Nyt vain odottelemme asukkaiden vammaiskorttien saapumista Martinkaareen.  

Asukkaan kommentti vammaiskortista:
”Oikein kiva, kun saan vammaiskortin. Kiva, kun voi esimerkiksi avustajan kanssa mennä jonon ohi ja silleen. Suosittelisin vammaiskortin hakemista kaikille kavereilleni.”


Galleria

Takaisin ylös