Lauantain iltapäivän hemmotteluhetki

Martinkaaren asukas Sanna keroo erään lauantai iltapäivän hemotteluhetkestä ja, mitä hyvinvointi hänelle merkitsee.
Lauantai iltapäivällä vietimme asukkaiden ja ohjaajien kanssa kauneus & hemmottelu iltapäivää, mitä itse odotin innolla.

KASVOHOITO: Ohjaajat laittoivat kasvoillemme kasvonaamiot minkä jälkeen annoimme niiden vaikuttaa 5-10 minuuttia. Tämän jälkeen kävimme jokainen itse huuhtelemassa kasvomme. Itse rakastan kaikenlaisia kasvonaamioita ja ihon puhdistushoitoja. Hoidon jälkeen olo oli paljon raikkaampi ja niin puhdistava olo!

KÄSI- JA JALKAHOITO: Jalkahoidossa jokainen asukas sai tuoda oman vadin, mihin laitoimme lämmintä vettä ja lillutimme jalkojamme siinä. Tämän jälkeen ohjaajat kuivasivat jalkamme ja laittoivat hoitavaa jalkarasvaa. Hoidon kruunasi kunnon jalkahieronta. Jalkahoito taisi olla semmoinen kaikille miellytä kokemus. Itse pidin kovasti jalkahieronnasta. Käsihoidossa lakkailimme kynsiä ja rasvasimme käsiämme käsirasvalla. Itse en voisi elää ilman käsirasvaa. Käsirasvat ovat yksi suosikeistani ja myös hyvä lahjaidea, ihan vinkkinä vain lukijoille �� Itse tykkään lakata aikapaljon kynsiä ja varpaankynsiä. Kauneusiltapäivässä oli tarjolla paljon erilaisia värejä, joista jokainen löysi mieleisensä värin. Oma suosikkini kynsilakoissa on yleensä punaisen eri sävyt, nuorempana käytin aikapaljon mustaa kynsilakkaa ja käytän sitä välillä vieläkin, mutta harvemmin.

HIUSTEN LAITTO: Oi hiustenlaitto, oi kuinka rakastankaan sitä. En itse ole mitenkään hyvä tekemään kampauksia, siksi hiukseni ovat yleensä auki tai kiinni. Siksi on ihanaa, kun on joku, joka osaa tehdä kampauksia. Meiltä Martinkaaresta löytyykin ohjaajista oikea kampausten tekijä, jolta moni pyytää kampauksia. Minulle tehtiin lettinuttura, jota koristi minun tuoma violetti kukkaspinni.

MITÄ HYVINVOINTI MERKITSEE MINULLE?

Itse ajattelen hyvinvointiani paljon enemmän kuin nuorempana. Ja kuten edellisessä blogitekstissäni kerroin, että tykkään liikkua, koska siitä tulee parempi fiilis enkä vain kuluttaakseni kaloreita. Itse tykkään mieluummin kävellä paljon ja käydä kuntosalilla, koska niiden jälkeen tulee virkistävä olo.

Toinen hyvinvointini salaisuus on, etten juuri kiellä itseltäni mitään hirveästi. Elämässä pitää olla vastapainoja, muuten elämästä tulisi tiukkaa. Kiireiden keskellä rentoudun käymällä elokuvissa, lenkillä, kuuntelen musiikkia. Tykkään myös  reissailla sekä tehdä retkiä ja nähdä ystäviäni, jotka piristävät kummasti aina päivää.

 

Yritetään löytää niitä positiivisia asioita elämässä vaikka elämä voi mennä välillä mönkään. Ei silti pidä luopua toivosta!

Rentouttavaa keskisyksyä toivoo: Sanna


Galleria

Takaisin ylös