← Palveluyksiköt

Tukena Martinkaari, Hyvinkää, Uusimaa

Tukena Martinkaari, Hyvinkää, Uusimaa

Tukena Martinkaari tarjoaa yksilöllistä asumispalvelua hyvinkääläisille aikuisille, jotka tarvitsevat asumisessaan erityistä tukea kehitysvammansa vuoksi.

Palveluideme tavoitteena on jokaisen asukkaan yksilöllinen ja omannäköinen elämä, johon asukas saa tarvitsemansa avun, ohjauksen ja tuen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Asukkaamme palvelut perustuvat yksilölliseen asumisen suunnitelmaan, jossa hänen kanssa selvitetään asumiseen liittyvät toiveet ja tarpeet sekä sovitaan yhteistyöstä. Asukkaamme yksityisyyttä, osallisuutta, kotia ja itsemääräämisoikeutta kunnioitetaan kaikissa arkisissa tilanteissa.

Asukkaamme voivat halutessaan osallistua yhteisiin tapahtumiin ja retkiin, joita he suunnittelevat asukaskokouksissa. Asukkaita tuetaan ja autetaan yhteisessä suunnittelussa, päätöksenteossa ja tapahtumien järjestämisessä.

Tilat

Tukena Martinkaaressa on 14 asuntoa ja palvelutilat, jotka sijaitsevat kerrostalossa Martin kaupunginosassa. Samassa kiinteistössä on myös nuoriso- ja palveluasuntoja sekä päiväkoti.

Jokaisella asukkaalla on oma vuokra-asunto, jossa on olohuone/keittiö, makuuhuone ja kylpyhuone. Asunnot sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa, ja niissä on joko oma terassi tai ranskalainen parveke. Asukkaillamme on yhteinen oleskelu- ja ruokailutila sekä tilava lasitettu parveke oleskelua varten. Lisäksi asukkaillamme on yhteiskäytössä pesutupa ja kuivaushuone, ja he voivat varata saunavuoron taloyhtiön saunasta.

Yksikön palvelut

Yhteystiedot

Tukena Martinkaari

Niittymäentie 4, 05810 Hyvinkää

puh. 0207 713 790

Palveluyksikön johtaja Miia Roisko

puh. 0207 713 791

miia.roisko@tukena.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös