Lounatuulen Halloween-juhlat 2019

Tukena Lounatuulen palvelukoti,  Halloween-juhlintaa 2019

Heippa Lounatuulen päivätoiminnasta!

 

Edellisestä blogikirjoituksesta onkin jo vierähtänyt tovi, joten tässä hieman kuulumisia meiltä.

Talvi tekee tuloaan ja pikku pakkasistakin on saatu nauttia. Olemme ulkoilleet raikkaassa säässä ja tehneet askarteluja syksyteemalla. Viime perjantaina olikin yksi syksyn odotetuimmista päivistä päivätoiminnassa, nimittäin Hurjat Halloween-bileet!! Näitä on odotettu ja jännitetty viikkotolkulla. Asukkailla ja ohjaajilla on ollut myös kova miettiminen, että millaiseen asuun bilepäivänä pukeutuisi, toki juhliin sai osallistua myös aivan omana itsenään!!

 

Aamu alkoi asukkailla jo jännittävästi, kun yökkö oli loihtinut itsetehtyjä hiirisämpylöitä. Tämän jälkeen jokainen siirtyi huoneisiinsa valmistautumaan juhliin.

Klo.10.00 siirryttiin päivätoimintaan joka oli hämärä ja siellä soi musiikki. Kuunneltiin yhdessä hurjaa tarinaa ja jokainen sai esitellä myös oman asunsa. Tämän jälkeen leikimme karkki vai kepponen -leikkiä, ja jokainen sai valita haluaako keppostella (meillä tämä oli että nostettiin hatusta tehtävä, joka esitettiin kavereille) tai sitten sai valita itselleen karkkia. Yllättävää kyllä, suurin osa halusikin nostaa itselleen tehtävän!! Väillä käytiin syömässä kodin puolella lounasta jonka jälkeen aloitettiin sitten Halloween-discoilemaan. Discon lopuksi pidettiin pukukilpailu. Osallistujia oli mm. noita, Suomifani, kissa, piru, mummo, ja vaikka mitä! Kilpailu oli todella tiukka, ja olisin suonut voiton ihan jokaiselle, mutta tällä kertaa voiton vei mummo hurmaavalla asullaan!! Discon ja pukukilpailun jälkeen päästiin sitten herkuttelemaan karmeilla herkuilla. =) Päivä oli aivan mahtava ja onnistunut. Kaikki olivat panostaaneet kovasti ja saimme tästä asukkaille taas paljon mukavia muistoja josta puhutaan varmasti pitkään!!

 

Sari Heinonen, Päivätoiminnan vastaava ohjaaja


Galleria

Takaisin ylös