KVPS Tukena Oy. Palvelukoti Lounatuuli

KVPS Tukena Palvelukoti Lounatuulen kesäkuulumisia! =)

Tervehdys taas Louniksesta!

 

   Kesä on mennyt meillä hyvin vauhdikkaasti kesäretkistä nautiskellen! Kesäkuussa startattiin kesäkausi jo perinteeksi muodostuneella Kehitysvammaisten kesäkirkolla, joka järjestettiin Hyvinkään kirkossa. Osallistuimme sinne koko talon voimin.

 

Tämän jälkeen kesäkuussa retkeiltiin muun muassa Linnanmäellä, tosin päivä sattui olemaan niin jäätävän kylmä, että päätettiin retkeläisten kanssa, että mennään katselemaan kaloja Merimaailma SeaLifeen ja sekös vasta jännää olikin…. osaa jopa hieman pelotti päästä niin lähelle kaloja, mutta hienosti reissusta selvittiin ja hauskaa oli!

Ollaan käyty myös erilaisissa kesäkahviloissa, mainittakoon tässä nyt ainakin kahvila Kinuskilla Kellokoskella, josta löytyy maukkaita herkkuja jokaiseen makuun!

 

Kävimmepä pyörähtämässä myös Hyvinkään golfclubilla ja siellä meidät otettiin vastaan iloisena. Saatiin terassilla seurata golffin peluuta ja syödä samalla jätskiä!

 

Myös Korkeasaaressa käytiin ihailemassa eläimiä! Matkan kruunasi paluu saaresta lautalla Helsingin kauppatorille.

 

Juhannusmarkkinoilla poikettiin parin porukan voimin sekä kesäkuun lopussa suurin osa asukkaista pääsi nauttimaan Järvenpäähän puistobluesseista!

 

Heinäkuun Korkeasaari reissu peruuntui sadesään vuoksi ja nokka suunnattiin kohti Heurekan tiedepuistoa, siellä vasta riittikin kaikennäköistä ihmeteltävää!

Myös eläinpuistoissa kerettiin pyörähtämään mm. Orimattilassa sekä Haarajoella. Ja käytiinpä myös Hyvänmielen Alpakkatilallakin tutustumassa näihin hurmaaviin eläimiin!

 

Vesillekkin kerettiin. Käytiin kahdessa eri porukassa Sisävesiristeilyllä Helsingin saaristossa. Laivassa nautiskeltiin myös merellinen buffet.

 

Shoppailureissua asukkaat toivoivat myös ja sellainenhan järjestettiin kauppakeskus Goodmaniin Hämeenlinnaan.

Käytiin myös ihan jätskikiskalla jädellä ja kaffella.

 

Elokuussa on luvassa vielä lavatanssit, puuhamaa reissu, pajutallilla vierailua, LystiLauantai Hyvinkäällä, ja perinteiset kehitysvammaisten yleisurheilukisat Nurmijärvellä. Kesäkauden päättäjäisiä vietämme Elokuun lopussa.

Galleriassa voit käydä katsomassa kuvia menneistä retkistä, lisää kuvia tulee kunhan reissukuvat on saatu järjestykseen ja koneelle! =)

 

Nyt toivotaan ja pidetään peukkuja, että saadaan vielä nauttia lämmöstä ja auringosta!

 

Terkuin: Sari H, Päivätoiminnan vastaava ohjaaja


Galleria

Takaisin ylös