← Palveluyksiköt

Tukena Lounatuuli, Hyvinkää, Uusimaa

Tukena Lounatuuli, Hyvinkää, Uusimaa

Tukena Lounatuuli on vuonna 2002 perustettu, Hyvinkäällä Martin kaupunginosassa sijaitseva palvelukoti. Tukena Lounatuulen palveluihin sisältyy palveluasuminen, päivätoiminta, tilapäinen asumispalvelu sekä tukiasumisen palvelu. Palvelujemme tavoitteena on asiakkaan omaa osallisuutta tukeva, itsenäinen ja täyden kansalaisuuden tarjoama hyvä elämä.

Palvelut

Tukena Lounatuuli tarjoaa oman kodin yhdelletoista paljon apua ja tukea tarvitsevalle aikuiselle, sekä mahdollisuuden tilapäisasumiseen. Asumispalveluiden tavoitteena on asiakkaan itsenäisen elämän ja omatoimisuuden tukeminen, yksityisyyttä ja yksilöllisyyttä kunnioittaen. Oma huone kylpyhuone-/ wc-tiloineen tarjoaa yksityisyyttä ja rauhaa, asuinyhteisö halutessa seuraa ja yhdessäoloa.

Päivätoimintapalvelut tarjoavat ohjattua ja suunnitelmallista toimintaa pienryhmissä tai yksilöllisesti toteutettuna, viikko-ohjaelman ja asiakkaan oman suunnitelman mukaisesti. Päivätoimintapalveluita voimme tarjota myös ulkopuolisille asiakkaille.

Tukiasumisen palvelu on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville, itsenäisesti asuville henkilöille, jotka tarvitsevat yksilöllistä apua ja tukea asumiseensa ja elämiseensä. Lounatuuli toimii asiakkaille tukipisteenä, josta voi saada ongelmatilanteissa puhelimitse tukea ja ohjausta ympäri vuorokauden.

Palveluyksikön tilat

Tukena Lounatuuleen kuuluvat erilliset asuintilat ja päivätoimintatilat. Asuintilat koostuvat kahdesta kuuden asukkaan kotiryhmästä, joissa molemmissa on omien huoneiden  lisäksi yhteiset olohuone-/ ruokailutilat. Yksi asunnoista on varattu tilapäisen asumispalvelun käyttöön. Yhteisessä käytössä on lisäksi keittiö, saunatilat ja tilat kodinhoitoa ja pyykkihuoltoa varten. Päivätoimintatiloissa on kädentaito- ja keittiötila, musiikki-/ liikuntatila sekä elämys-/ rentoutushuone.


Galleria

Yhteystiedot

Tukena Lounatuuli

Takamartintie 1, 05810 Hyvinkää

puh. 0207 713 651

Palvelukodin johtaja Maija Suomus

puh. 0207 713 650

maija.suomus@tukena.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös