Suomi 100- juhlat 3.12.2017

Halusimme Suomi 100 vuoden kunniaksi tänä vuonna järjestää asukkaille ja heidän läheisilleen juhlallisen iltapäivän. Yhdistimme iltapäivään hieman myös pikkujouluja joulumusiikin ja piparintuoksun kera.

Olimme kutsuneet paikallisen laulajan Kaasalaisen Katin, laulamaan meille muutamia lauluja, liittyen Suomeen sekä Jouluun. Laulu oli kaunista kuunneltavaa, joka herkisti niin asukkaita, läheisiä kuin ohjaajiakin.

Lauluesityksen jälkeen oli vuorossa herkullisista pöydän antimista nauttimista sekä siinä lomassa rennosti piparinkoristelukisaa kisaten. Asukkaat saivat läheistensä, tai ohjaajien kanssa yhdessä koristella isot piparit jonka jälkeen sai käydä äänestämässä omaa suosikkiaan. Voittajatiimi paljastettiin myöhemmin. Hienoja teoksia jokainen! Lahjaksi voittajat saivat Suomi 100 kynttilät.

Olimme myös sommitelleen valokuvausnurkkauksen, jossa jokainen asukas pääsi läheisensä kanssa kuvattavaksi, yksittäiskuvaan tai ohjaajan kanssa kuvaan. Näistä teetimme asukkaille ja läheisille kuvia, jotka kehystettiin joulumuistamisiksi.

Joulunavaus sattui samalle päivälle ja saimmekin lopuksi ihailla ikkunasta näyttäviä ilotulituksia. Hieno loppu mukavalle juhlalle!


Galleria

Takaisin ylös