← Palveluyksiköt

Tukena Lamminranta, Forssa, Kanta-Häme

Tukena Lamminranta, Forssa, Kanta-Häme

Tukena Lamminranta tarjoaa ympärivuorokautista tehostetun palveluasumisen palvelua viidelletoista paljon erityistä tukea tarvitsevalle aikuiselle.

Palvelut

Tehostettuun palveluasumiseen kuuluvat asumiseen liittyvät palvelut, jotka ovat välttämättömiä asukkaan jokapäiväiselle suoriutumiselle. Tällaisia palveluja voivat olla esimerkiksi avustaminen     pukeutumisessa, henkilökohtaisessa hygieniassa, ruokailussa ja asunnon siivouksessa sekä ne palvelut, joita tarvitaan asukkaan terveyden, kuntoutuksen ja viihtyvyyden edistämiseksi. Palvelumme toteutetaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti huomioiden asukkaan toimintakyvyn ylläpito ja edistäminen. Lähtökohtanamme on asukkaan elämän kokonaisvaltainen huomiointi ja osallisuus itseään koskevien palveluiden suunnittelussa.

Palveluyksikön tilat

Tukena Lamminranta toimii Forssan kaupungin keskustan tuntumassa Kehitysvammaisten Palvelusäätiön rakennuttamassa rakennuksessa, joka valmistui joulukuussa 2009. Rakennus muodostuu kolmesta viiden asiakkaan kotiryhmästä. Tilaratkaisut antavat asukkaille mahdollisuuden yksityisyyteen ja yhteisöllisyyteen omien toiveiden mukaisesti. Jokaisella asukkaalla on käytössään oma vuokra-asunto,  jossa on huone, alkovi/varastotila ja pesuhuone. Asukkaan tai hänen läheisensä toivomuksesta osa asunnoista on varustettu minikeittiöllä. Jokaisessa kotiryhmässä on lisäksi yhteinen tupakeittiö. Sauna-, pesuhuone- ja pyykkihuoltotilat ovat kaikkien asiakkaiden yhteisessä käytössä.


Galleria

Yhteystiedot

Tukena Lamminranta

Kujalankatu 1, 30100 Forssa

puh. 0207 713 721

Ts. palveluyksikön johtaja

Pauliina Vaahtera

puh. 0207 713 721

pauliina.vaahtera@tukena.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös