← Palveluyksiköt

Tukena Kultakuusi, Kuhmo, Kainuu

Tukena Kultakuusi, Kuhmo, Kainuu

Kuhmon Tukena Kultakuusi sijaitsee Lammasjärven rannan läheisyydessä aivan Kuhmon keskustassa. Keväällä 2007 valmistunut palveluyksikkö tarjoaa oman kodin kahdelletoista erityistä tukea tarvitsevalle aikuiselle.

Palvelut

Tukena Kultakuusi palvelukodin tavoitteena on tarjota asukkaillemme mahdollisimman kodinomainen asuminen sekä tarvittava apu, tuki ja ohjaus ympäri vuorokauden. Henkilökuntamme tekee työtä kolmessa vuorossa. Jokaisella asukkaallamme on mahdollisuus yksityisyyteen omassa asunnossaan ja kanssakäymiseen muiden kanssa palvelukodin yhteisissä tiloissa.

Palveluyksikössä järjestämme arkipäivisin elämyksellistä ja suunnitelmallista viriketoimintaa. Tavoitteena on päivän rytmittäminen, vuorovaikutuksen vahvistaminen ja uusien elämyksien saaminen. Viriketoimintaa kehitetään jatkuvasti asukkaidemme toiveiden ja taitojen pohjalta.

Palveluyksikön tilat

Tukena Kultakuusen asuintilat koostuvat kahdesta kuuden asukkaan kotiryhmästä. Kotiryhmissä sijaitsevat omat asunnot ja yhteinen ruokailutila. Keskellä palveluyksikköä ovat kodin yhteinen olohuone ja keittiö.

Päivätoimintatilat sijaitsevat omakotitalosta saneeratuissa tiloissa samassa pihapiirissä. Päivätoimintatiloissa on aistielämyksiä varten valkoinen huone ja mustavalohuone. Muita tiloja ovat fysioterapiahuone, kädentaitohuone sekä iso tupa keittiöineen  yhdessäoloa varten.


Galleria

Yhteystiedot

Tukena Kultakuusi

Kirkkotie 3, 88900 Kuhmo

puh. 0207 713 700

Palvelukodin johtaja Sari Eronen

puh. 0207 713 701

sari.eronen@tukena.fi

Tiedostot

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös