← Palveluyksiköt

Tukena Kultakangas, Kankaanpää, Satakunta

Tukena Kultakangas, Kankaanpää, Satakunta

Tukena Kultakangas avasi ovensa elokuussa 2015. Asumispalveluhanketta valmisteltiin hyvässä yhteistyössä Kankaanpään kaupungin ja Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa:n kanssa. Tukena Kultakankaan nimellä on useita yhtymäkohtia sijaintialueeseen, sen vaakunaan ja mm. tontilla sijainneeseen auringonkukkapeltoon.

Palvelut

Tukena Kultakangas tarjoaa ympärivuorokautista tehostetun ja ohjatun palveluasumisen palvelua 14 asukkaalle sekä lisäksi tilapäisasumista / -hoitoa tarvitseville. Palveluasumisen palveluihin kuuluu asumiseen liittyvät palvelut, jotka ovat välttämättömiä asukkaamme jokapäiväisessä suoriutumisessa. Lähtökohtana on asukkaamme elämän kokonaisvaltainen huomiointi ja osallisuus itseään koskevien palvelujen suunnittelussa. Toteutamme palvelumme yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti huomioiden asukkaamme toimintakyvyn ylläpidon ja edistämisen. Jokapäiväisiä palvelujamme ovat esimerkiksi avustaminen ruokailussa, pukeutumisessa,  henkilökohtaisessa hygienian hoidossa ja kodin siivouksessa. Lisäksi annamme palveluita, joita tarvitaan asukkaamme terveyden, kuntoutuksen ja viihtyvyyden edistämiseksi.

Tilat

Tukena Kultakankaan asunnot ja palvelutilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä, esteettömässä ympäristössä. Välittömässä läheisyydessä sijaitsee mm. Kankaanpään kuntoutuskeskus.

Jokaisella asukkaallamme on esteetön oma vuokra-asunto, jossa on olohuone / keittiö ja makuuhuone. Lisäksi huoneistoon kuuluu tilava kylpyhuone.

Kiinteistö muodostuu kolmesta 5 asunnon kotiryhmästä. Jokaisessa kotiryhmässä on yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä lasitettu terassi oleskelua varten. Lisäksi asukkaillamme on yhteiskäytössä pesutupa ja kuivaushuone ja sauna, joka on asukkaille vapaasti varattavissa. Kiinteistössä on myös yhteinen keittiö, jossa asukkailla on esimerkiksi mahdollisuus tehdä ruokaa tai leipoa henkilökunnan avustuksella.

Yhteystiedot

Tukena Kultakangas

Kelankaari 6, 38700 Kankaanpää

puh. 0207 713 820

Palveluyksikön johtaja Anna Sippola

Puh. 0207 713 821

anna.sippola@tukena.fi

Tiedostot

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös