← Palveluyksiköt

Tukena Kaislaranta, Pyhäjärvi, Pohjois-Pohjanmaa

Tukena Kaislaranta, Pyhäjärvi, Pohjois-Pohjanmaa

Tukena Kaislaranta sijaitsee kauniin järven rannalla Pyhäjärven keskustassa. Keskustan palvelut ja rauhaisa ympäristö luovat viihtyisän kokonaisuuden asumiseen. Vuonna 2000 valmistunut palvelukoti tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 24 kehitysvammaiselle ja erityistä tukea tarvitsevalle aikuiselle.

Palvelut

Tukena Kaislarannassa tarjoamme palveluasumisen lisäksi tilapäisasumista yhdelle asiakkaalle kerrallaan, asumisvalmennusta sekä päivä- ja työtoimintaa. Päivä- ja työtoiminnan tavoitteena on päivän rytmittäminen sekä asiakkaiden erilaisten taitojen lisääminen ja ylläpitäminen. Päivä- ja työtoiminta suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti tai pienryhmissä, jotta kaikilla on mahdollisuus mielekkääseen, elämyksiä ja kokemuksia sisältävään toimintaan. Tukena Kaislarannassa asuvat osallistuvat aktiivisesti lähi yhteisönsä elämään. Kesäisin palvelukodin rannassa järjestetään Kaislikko-festarit, jossa huomion saa kuvionuotti orkesteri Sankarit ja luovan tanssin harrastajat Tunto-ryhmä, joihin jokainen osallistuu omien voimavarojen mukaisesti. Kaislarannan palvelukodissa tuemme asiakasta yksilöllisesti ja hänen elämäntilanteensa huomioiden. Asuminen palveluyksikössä antaa uusia, mukavia ihmissuhteita ja mahdollisuuden oman näköiseen elämään.

Palveluyksikön tilat

Tukena Kaislarannassa asuminen tapahtuu kahdessa erillistalossa sekä palvelukodin päärakennuksessa. Rannalla sijaitsevissa erillistaloissa on kaksi viiden asunnon kotiryhmää tupa keittiöineen. Asunnoissa on pienet ranskalaiset parvekkeet sekä kaunis järvinäköala. Päärakennuksessa sijaitsevat palvelukodin yhteinen ruokasali, päivätoimintatilat ja kaksi kaksiota asumiseen. Päärakennuksessa on myös erillisellä uloskäynnillä varustettu Snoezelen Nuusle- huone aistielämyksiin.


Galleria

Yhteystiedot

Tukena Kaislaranta

Tikkalantie 15, 86800 Pyhäsalmi

puh. 0207 713 639 / C-talo

Palveluyksikön johtaja Päivi Jääskeläinen

puh. 0207 713 636

paivi.jaaskelainen@tukena.fi

Tiedostot

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös