← Palveluyksiköt

Tukena Kaarikatu, Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Tukena Kaarikatu, Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Ensimmäiset päämiehet muuttivat lokakuussa 2013 uuteen, auringon keltaiseen taloon, joka sijaitsee rautatieaseman kupeessa Vilppulan keskustaajamassa.

Palvelut

Tukena Kaarikatu tarjoaa oman kodin viidelletoista paljon erityistä tukea tarvitsevalle ihmiselle. Päämiehistä suuri osa muutti Ylisen Kuntoutuskeskuksesta Ylöjärveltä. Useat heistä tarvitsevat paljon tukea päivittäisissä toimissaan, arkielämän taidoissaan ja osallistumisessaan lähiyhteisön toimintaan. Palveluyksikkö tarjoaa asumiseen liittyvän avun ja ohjauksen jokaisen asukkaamme yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Lähtökohtanamme on asukkaamme elämän kokonaisvaltainen huomiointi ja hänen osallisuutensa itseään koskevien palveluiden suunnittelussa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee työtä kolmessa vuorossa.

Tilat

Palveluyksikössä on kolme viiden asukkaan kotiryhmää. Kullakin kotiryhmällä on yhteinen olohuone/tupakeittiö yhdessäoloa varten. Jokaisella asukkaallamme on oma vuokra-asunto, jossa on huone, alkovi, suihku ja keittiövaraus. Yhteisesti käytössä ovat sauna ja vaatehuoltoon varatut tilat. Talon tilaratkaisut antavat mahdollisuuden sekä yksityisyyteen että yhteisöllisyyteen omien toiveiden mukaisesti.

Yhteystiedot

Tukena Kaarikatu

Kaarikatu 15, 35700 Vilppula

puh. 0207 713 810

Palveluyksikön johtaja Janne Viita-Aho

puh. 0207 713 811

janne.viita-aho@tukena.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös