← Palveluyksiköt

Tukena Hopeanuoli, Harjavalta, Satakunta

Tukena Hopeanuoli, Harjavalta, Satakunta

Vuonna 2004 valmistunut Tukena Hopeanuoli tarjoaa oman kodin yhdelletoista kehitysvammaiselle aikuiselle ja tilapäisasunnon yhdelle asukkaalle kerrallaan.

Palvelut

Tukena Hopeanuolen palvelukoti tarjoaa ympärivuorokautisen palveluasumisen sekä tilapäisasumisen lisäksi myös lyhytaikaista päivähoitoa kaikenikäisille kehitysvammaisille ihmisille. Päivähoidon tarkoituksena on antaa omaishoitajille tai vanhemmille mahdollisuus työssäkäyntiin tai asiointiin.

Tarjoamme myös tukiasumisen palveluita omissa asunnoissaan asuville kehitysvammaisille ihmisille. Toimimme tukipisteenä,mahdollistaen avun ja tuen ympäri vuorokauden.

Päivätoimintamme Hopeanuolessa on elämyksellistä ja tavoitteellista toimintaa, jolla pyrimme tukemaan päämiehen itsemääräämisoikeutta ja yhteiskuntaan osallistumista.

Palveluyksikön tilat

Tukena Hopeanuolen asuintilat koostuvat kahdesta kuuden asukkaan kotiryhmästä, Sinisiivestä ja Keltakehrästä. Niissä sijaitsevat asukkaidemme omat asunnot ja yhteiset ruokailutilat. Asuinrakennuksessa on lisäksi kaikille asukkaille yhteinen keittiö ja olohuone. Päivätoimintatilamme sijaitsevat omassa rakennuksessaan palvelukodin yhteydessä ja koostuvat erillisistä toiminnallisista tiloista, joita ovat elämys-, musiikki- ja tietokone- sekä verstashuone.


Galleria

Yhteystiedot

Tukena Hopeanuoli

Palvelukatu 9, 29200 Harjavalta

puh. 0207 713 670

Palveluyksikön johtaja Elina Vainio

puh. 0207 713 671

elina.vainio@tukena.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös