← Palveluyksiköt

Tukena Hirvinummi, Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Tukena Hirvinummi, Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Tukena Hirvinummi sijaitsee Kurikassa Nummen kaupunginosassa kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja sen palveluista. Palvelukoti on aloittanut toimintansa vuonna 1998.

Tukena Hirvinummi tarjoaa oman kodin 21 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle. Lisäksi palveluyksikössä on yksi tilapäisasunto.

Tukena Hirvinummen palvelut

Asumispalvelut

Ympärivuorokautisen asumispalvelun tavoitteena on asiakkaamme itsenäistymisen ja omatoimisuuden tukeminen yksilölähtöisesti, heidän itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Siihen sisältyy jokapäiväisessä elämässä tarvittava ohjaus, tuki ja apu.

Päivätoiminta

Päivätoimintapalvelut tarjoavat ohjattua ja suunnitelmallista toimintaa, joka antaa elämänsisältöä sekä ylläpitää ja lisää tietoja ja taitoja. Päivätoimintamme kehittää myös vuorovaikutustaitoja ja ryhmässä toimimista. Voimme järjestää päivätoimintapalveluja myös palvelukodin ulkopuolisille asiakkaille.

Tilapäisasuminen

Tilapäisasumisen tavoitteena on tukea lapsuudenkodissaan asuvien nuorten ja aikuisten itsenäistymistä sekä mahdollistaa vanhempien ja omaishoitajien loman.

Lasten ryhmätilapäishoito

Lasten ryhmätilapäishoito tarjoaa vanhemmille hengähdystauon ja lapsille mielekästä toimintaa viikonlopun ajan kerran kuukaudessa.

Henkilökohtainen apu vapaa-aikaan

Palveluyksikkö tarjoaa myös henkilökohtaista apua vapaa-aikaan. Henkilökohtaisen avun tarkoituksena on auttaa vammaista tai erityistä tukea tarvitsevaa henkilöä omien valintojensa toteuttamisessa vapaa-ajalla esim. erilaisissa harrastuksissa

Palveluyksikön tilat

Päärakennuksessa ovat päivätoiminta- ja viriketilat, henkilökunnan toimistotilat, keittiö ja puhtaanapidon tilat.

Kahdessa asuinrakennuksessa on yhteensä kolme viiden hengen kotiryhmää, joissa omien kotien lisäksi on yhteinen keittiö ja oleskelutilat. Lisäksi on kuusi yksiötä, joissa on oma minikeittiö.

Talojen keskelle jää viihtyisä ja suojainen piha-alue oleskelutiloineen.


Galleria

Yhteystiedot

Tukena Hirvinummi

Muurimäentie 4, 61300 Kurikka

puh. 0207 713 605

Palvelukodin johtaja Jyrki Kariluoma

puh. 0207 713 606

jyrki.kariluoma@tukena.fi

Tiedostot

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös