← Palveluyksiköt

Tukena Woimaamo, Harjavalta, Satakunta

Tukena Woimaamo, Harjavalta, Satakunta

Harjavallan työhönvalmennuskeskus on perustettu vuonna 1969. KVPS Tukena Oy:n palveluyksiköksi se siirtyi vuoden 2011 alusta alkaen. Tukenan yksiköiden nimimuutosten seurauksena Harjavallan työhönvalmennuskeskus tunnetaan nykyään nimellä Tukena Woimaamo.

Tukena Woimaamo sijaitsee maaseutuympäristössä Kokemäenjoen pohjoispuolella neljän kilometrin päässä Harjavallan keskustasta. Viljavan Satakunnan virtaava voima, Kokemäenjoki, soljuu uomassaan vain lyhyen silmänkantaman päässä.

Palvelut

Tukena Woimaamo tarjoaa työ- ja päivätoimintaa sekä erilaisissa yrityksissä tehtävää työhönvalmennusta yhteensä 60 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle aikuiselle.

Tukena Woimaamossa on paljon erilaista työtoimintaa: Kokoonpanotöitä tehdään alihankintana puimuritehtaalle, valimolle, tulisijojen valmistajille ym. Omien tilojen siivoukset ja piha-alueen hoitaminen kuuluvat myös päivittäisiin töihin. Käsitöitä tehdään kutomalla ja ompelemalla. Keittiössä valmistetaan jokaisena työpäivänä lounas 40:lle ruokailijalle. Paljon työtä ja työvaiheita tarjoaa myös polttopuiden valmistaminen, sillä useat harjavaltalaiset ja lähikuntien asukkaat ostavat työhönvalmennuskeskuksesta takka- ja saunapuunsa.

Päivätoiminnan ryhmä- ja yksilötoiminnassa ylläpidetään ja vahvistetaan asiakkaidemme taitoja ja toimintakykyä. Lisäksi ajankohtaiset koti- ja ulkomaantapahtumat huomioidaan päivittäisissä aamukokoontumisissa.

Tukena Woimaamon tilat

Tukena Woimaamon laajassa pihapiirissä on kolme rakennusta. Vanhassa päärakennuksessa sijaitsevat keittiö, ruokasali, päivätoimintatila ja toimistotiloja. Työtoimintatilat, asiakkaiden ja henkilökunnan sosiaalitilat sekä ohjaajien toimisto sijaitsevat päärakennuksen viereisessä rakennuksessa. Puuhalli, jossa valmistetaan myytävää polttopuuta, sijaitsee myös päärakennuksen tuntumassa. Pihapiirissä on isot nurmialueet sekä omenapuita ja viinimarjapensaita, joiden antimista voidaan nauttia syksyisin.


Galleria

Yhteystiedot

Tukena Woimaamo

Ollilankatu 70, 29200 Harjavalta

puh. 0207 713 740

Palveluyksikön johtaja Jyrki Sulonen

puh. 0207 713 741

jyrki.sulonen@tukena.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös