← Palvelut

Vapaat asunnot

Vapaat asunnot

Meillä on tällä hetkellä asuntoja vapaana Lapissa Pohjantähden palvelukodissa. Myös rakenteilla olevassa Tulppaanipolun asumispalveluissa on vielä asuntoja vapaana (valmistunut 2017 Turkuun, Varsinais-Suomeen)

KVPS Tukena Oy Pohjantähden palvelukodissa on vapaana asunto. Asunto on jaettu kaksio. Vapaana olevassa asunnossa on jaettu keittiö ja oma terassi. Asunnon koko on 27 neliötä, mikä sisältää osuuden asukkaiden yhteisessä käytössä olevista tiloista. Talo on jaettu pohjaratkaisultaan viiteen kotiryhmään, joissa on oma olohuone tai tupakeittiö asukkaiden ja omaisten tarpeita varten. Yhteisiä tiloja ovat iso takka/olohuone, ruokasali, valkoinen elämyshuone, sauna ja erillinen piharakennus, jossa on tiloja päivätoiminnoille sekä varastointiin. Palvelukodissa ruoka tehdään paikan päällä, omassa isossa keittiössä. Palvelukodin ihana, laaja piha-alue on hyvä paikka ulkoilulle. Kesäisin siellä vietetään monia hauskoja hetkiä grillaten, ulkoillen ja pelaten. Syksyisin saadaan poimia viinimarjoja omista pensaista. Osa pihasta on asfaltoitu, jotta liikkuminen erilaisten apuvälineiden kanssa onnistuu sujuvasti.

Otathan yhteyttä  ko. yksikön johtajaan, niin kerromme mielellämme lisää. Mikäli olet kiinnostunut Tulppaanipolun asumispalveluista, otathan yhteyttä varatoimitusjohtajaan. 

Meillä on mahdollisuus tuottaa ja kehittää nykyisten palvelujen lisäksi myös uusia palveluita. Mikäli alueellanne on tarvetta kehitysvammaisten henkilöiden tai muiden erityistä tukea tarvitsevien ihmisten palveluille, otatathan yhteyttä varatoimitusjohtaja Jere Metsähonkalaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Takaisin ylös