Palvelut

Palveluvalikoima

Palveluyksikömme tuottavat ja kehittävät palveluita kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille oman palveluvalikoimansa ja alueellisten tarpeiden pohjalta yhteistyössä kuntien ja muiden toimijoiden kanssa.

Arvostamme kehitysvammaisen ja erityistä tukea tarvitsevan ihmisen sekä perheiden asiantuntijuutta ja tuemme osallisuutta oman elämän, palveluiden ja toiminnan järjestämisessä sekä liittymisessä lähiyhteisöön. Kehittämällä yksilön tai perheen tarpeisiin perustuvia palveluita tuemme palvelurakenteen uudistumista ja kestävän hyvinvoinnin rakentumista.

Olemme valmiita myös uudistamaan ja laajentamaan palvelujamme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Otahan rohkeasti yhteyttä, jos haluat keskustella kanssamme uusista palveluista omalla alueellasi.

Palvelumme perustuvat kuntien, asiakkaiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa solmittuihin sopimuksiin. Tuotamme palveluita Kehitysvammaisten Palvelusäätiön tai muiden toimijoiden omistamissa tiloissa eri puolilla Suomea. Lisäksi tarjoamme tukiasumisen palveluita yksittäisiin asuntoihin ja palveluita myös palveluseteliasiakkaille.

Takaisin ylös