KVPS Tukena Oy:n toimitusjohtaja Päivi Karista sosiaalineuvos

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on tänään myöntänyt KVPS Tukena Oy:n toimitusjohtaja Päivi Karille sosiaalineuvoksen arvonimen. Arvonimeä hakivat Kehitysvammaisten Palvelusäätiö sr. ja KVPS Tukena Oy. Kehitysvammaisten Tukiliitto antoi hakemukseen puoltavan lausunnon.

 

Arvonimi on arvokas tunnustus paitsi Päiville myös Tukenan ja Palvelusäätiön tekemälle työlle.

Arvonimeen liittyvät juhlallisuudet vietämme myöhemmin ensi syksynä Imatralla Tukena Poutapilven järjestämien vuosipäivien yhteydessä. 

Tukena on yksi merkittävimmistä kehitysvammaisille henkilöille palveluita Suomessa tuottavista toimijoista. Tukenan omaisjärjestötausta ja yhteiskunnallisen yrityksen status erottavat sen positiivisella tavalla palvelualan muista toimijoista. Viime vuosien voimakkaasta kasvusta huolimatta yhtiön strategisena valintana on ollut edelleenkin keskittyä kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden yksilöllisten palveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen.

Päivi Karin toimintaa niin Palvelusäätiön esimies- ja johtotehtävissä ja vuodesta 2007 alkaen KVPS Tukena Oy:n toimitusjohtajana on ohjannut yhteisesti KVPS-konsernille määritetty perustehtävä ja visio; tehtävänämme on auttaa ja tukea kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä sekä heidän läheisiään. Visiomme on kehitysvammaisen ja erityistä tukea tarvitsevan ihmisen osallisuus, hyvä elämä sekä läheisten luottamus. Päivi Kari on vaalinut tiivistä yhteyttä Kehitysvammaisten Tukiliittoon, joka on KVPS-konsernin perustajana keskeinen sidosryhmämme valtakunnallisesti ja paikallisesti. Puhumme Tukiliitto-perheestä, johon kuulumme ja joka muodostaa toimintamme vahvan perustan. Olemme ylpeitä näistä juuristamme ja niihin tukeutuen haluamme edelleen kasvattaa siipiämme. Olemassaolomme ja toimintamme perusta on näissä juurissa ja ne määrittelevät tavoitteet yhteiskunnallisessa tehtävässämme – hyvän elämän edellytyksiä ja mukana hyvässä elämässä.

Lämpimät onnittelut Päiville!

 

KVPS Tukena Oy, Markku Virkamäki, hallituksen puheenjohtaja

KVPS Tukena Oy, Jere Metsähonkala, varatoimitusjohtaja

Takaisin ylös